Mengpaneel.jpg

De jurybus van Rennerz Sport & Event Timing is uitgerust met een professionele omroep-installatie. Deze is met zorg samengesteld uit de best mogelijke componenten, draadloze microfoons en luidsprekers afgestemd op de situatie per evenement. Het 100V systeem maakt ook het bedienen met geluid van langere afstanden mogelijk.

Bose402III.jpeg

De laatste upgrade van de installatie is de ingebruik name van Bose 402 luidsprekers. In combinatie met de bijbehorende systeem-controllers en een krachtige nieuwe versterker is Uw evenement en haar mededelingen tot op grote afstand duidelijk verstaanbaar.

Rennerz Sport & Event Timing stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar diensten, ook op het gebied van geluid en omroepsinstallaties kunt U moderne en professionele service verwachten. Voor alle evenementen levert Rennerz Sport & Event Timing een passende oplossing; 100 meter of meerdere kilometers, altijd de juiste hoeveelheid en perfect aangepast aan Uw wensen. Kwalieteit staat hoog in ons vaandel, technici blijven ter plaatse om eventuele voorvallen snel en vakkundig op te lossen; iets normaals als een batterij verwisselen in de draadloze microfoon, tot een complex kabel incident of welk voorkomend probleem dan ook. 

Full service voor de best mogelijke beleving van organisator en publiek!

XR16 screen 2020-11-14_09-55-31.jpgWeg met dat grote schuiven-mengpaneel, ruimte en meer overzicht op de werkplek.

De aanschaf van een digitale rack-mixer geeft behalve plek ook nog een beter geluid en meer mogelijkheden.

Na de aanschaf van Bose 402 speakers, de bijbehorende controller en een krachtige versterker het geluid nog een lift gegeven met een externe geluidskaart tussen laptop en mixer.

Nu die schuiven-mixer vervangen door een digitale mixer.

XR16_P0BI7_Left_XL.pngDe mixer wordt bediend vanaf laptop of tablet. Flexibel en altijd beschikbaar! Het geluid is nu nog beter!

Alle ruimte voor aansluitingen, 16 kanalen in totaal, daar kan Rennerz mee uit de voeten, royaal voldoende voor elke koers. Maar ook vergaderingen, spreekbeurten en andere events waar geluid een grote rol speelt kunnen hiermee worden bediend.

Behalve in combinatie met de jurywagen is onze geluidsapparatuur ook apart inzetbaar. Per project bekijken we samen met de opdrachtgever hoe we het project vorm geven.

We laten je graag horen hoe we jouw event kunnen versterken!

 

 

  

 

1280px-Bose_logo.png crown-audio-2-logo-png-transparent.png sennheiser-3-logo-black-and-white.png 

NeutrikLogo.jpgprocab-logo.jpg k-m logo.jpg behringer logo.jpg