Mengpaneel.jpg

De jurybus van Rennerz Sport & Event Timing is uitgerust met een professionele omroep-installatie. Deze is met zorg samengesteld uit de best mogelijke componenten, draadloze microfoons en luidsprekers afgestemd op de situatie per evenement. Het 100V systeem maakt ook het bedienen met geluid van langere afstanden mogelijk.

Bose402III.jpeg

De laatste upgrade van de installatie is de ingebruik name van Bose 402 luidsprekers. In combinatie met de bijbehorende systeem-controllers en een krachtige nieuwe versterker is Uw evenement en haar mededelingen tot op grote afstand duidelijk verstaanbaar.

Rennerz Sport & Event Timing stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar diensten, ook op het gebied van geluid en omroepsinstallaties kunt U moderne en professionele service verwachten. Voor alle evenementen levert Rennerz Sport & Event Timing een passende oplossing; 100 meter of meerdere kilometers, altijd de juiste hoeveelheid en perfect aangepast aan Uw wensen. Kwalieteit staat hoog in ons vaandel, technici blijven ter plaatse om eventuele voorvallen snel en vakkundig op te lossen; iets normaals als een batterij verwisselen in de draadloze microfoon, tot een complex kabel incident of welk voorkomend probleem dan ook. 

Full service voor de best mogelijke beleving van organisator en publiek!

 

 

  

 

1280px-Bose_logo.png crown-audio-2-logo-png-transparent.png sennheiser-3-logo-black-and-white.png 

NeutrikLogo.jpgprocab-logo.jpg k-m logo.jpg behringer logo.jpg